Monday, 10 October 2011

Monday, 10.10.11

hai, ape khabar awak? hope awak sihat, sebab saye pun sihat..
awak awak, arini saye start keje kat KPJ Seremban, alhamdulillah..suasane baru orang baru lab baru, dapat gak adapt dengan workload kat sane..walaupun banyak yg kene blaja balik, insyaAllah saye bole buat..hari2 datang kul 8.30am, balik kul 5pm..insyaAllah kalau xde pape masalah, da bole mule oncall mgu depan..just nak kene catch up sikit lg je..td 1st day, ade sorang brader da keje sane lame die bawk saye jalan2 kat sane, anis name die (bukan pompuan tau)..die bawak g sane sini r, kenalkan sane sini, port2 baek, makan katne, sume la..kenalkan ngan geng2 diorang..mgu ni ktorang plan nak main bowling, diorang ajak masuk team diorang..mgu depan ade futsal, kene beli kasut futsal da lepas ni..hehe, xpe la baru nak bernafas, alhamdulillah ade gak geng tunjuk.so, x kekok la sangat 1st day td..bos pun ok je..
lepas ni mungkin muke ade cam mamak sikit kut, pasal budak2 ni sume ajak lepak makan kat mamak lunch.haha, td x makan lunch pun, minum2 je..skrg ni jage section biochemistry, section yg paling susah n bz, mule2 pagi td kelam kabut gak la sebab x tau flow diorang keje kat sini camne..by lunch, da bole catch up la sikit2..mgu depan ade kursus, bos hantar..19hb 10 ni..mm, ape lg ek nak cete kat awak arini, mm sakit kepale eh awak? jangan pening, kalau penat keje 2 benti jap basuh muke minum air..
ok la, sok da selase da, xde monday blues lg da..keje elok2 k, gaji pun naik da kan.hehe tahniah..ape pun, wish u good luck for ur future n life k, have fun, be happy, and jangan lupekan saye k..hehe, ape pun..ill miss u a lot, as matter of fact, i miss u already today!! hehe ok la, enough for today..i know that u are the only 1 my audience, my follower, kat blog ni, so  what i do from now, i dedicate it all for u..assalammualaikum..


No comments:

Post a Comment